spacer.png, 0 kB
Plase fixe | Imprimare |
Aceste sisteme de plase sunt impartite dupa cum urmeaza:

Plase fixe contra insectelor.Plase


Aceste plase sunt fixate pe tocul tamplariei cu ajutorul unor coltare si nu pot fi deschise, dar pot fi scoase in cazul in care este nevoie.

Plase contra insectelor pe balamale.


Aceste plase sunt asemanatoare cu cele pe coltari dar au avantajul ca pot fi deschise spre exterior sau scoase complet daca este necesar.

Plase contra insectelor tip rulou.


Acest tip de plase au un design deosebit fata de cele clasice,si in acelasi timp sunt mai practice si mai usor de folosit..Sistemul pote fi montat vertical (cu ruloul sus), sau orizontal (cu ruloul asezat pe una dintre lateralele ferestrei).
Indiferent de alegerea facuta garantam ca problema dumneavoastra legata de insectele care va dadeau batai de cap va fi rezolvata definitiv.
Toate sistemele contra insectelor pot fi gasite in culorile, alb sau maro, si in curand le vom avea si infoliate pentru a se potrivi perfect cu designul si culoarea ferestrei dumneavoastra.plase verticale

Sistemele de plase contra insectelor oferite de societatea Termoplanet sunt diverse pentru a fi pe placul tuturor clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

 
Urmator >
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
Firma constructii salamander, produse diverse, alumini, termopan, salamander, buzau Top66 Statistici hits counter